Zena-park

Една жена поминува низ паркот. Одеднаш од зад грмушката:
– Стој!
Таа застанува.
– Легни!
Таа легнува.
– Сврти се!
Таа се врти.
И одеднаш слуша на увото симпатичен глас:
– Госпоѓо, добра сте? Јас си го дресирам кучето, а гледам вие лежите…

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Zena-park.jpg?fit=634%2C392https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Zena-park.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицЕдна жена поминува низ паркот. Одеднаш од зад грмушката: – Стој! Таа застанува. – Легни! Таа легнува. – Сврти се! Таа се врти. И одеднаш слуша на увото симпатичен глас: – Госпоѓо, добра сте? Јас си го дресирам кучето, а гледам вие лежите…Смеј се секој ден
loading...