Жена му се јавува на својот сопруг и му вели:
– Душо имаш голем проблем. Ја удрив колата.
– Оф леле!!!
– Не, тоа не е големиот проблем. Ја удрив во едно Порше.
– Оф леле!!!
– Не, тоа не е големиот проблем. Се договоривме со сопственикот да му платам во натура.
– Оф леле!!!
– Не, тоа не е големиот проблем. Проблемот е што тој се согласи.
– Оф леле!!!
– Не, тоа не е големиот проблем.
– Е што може да е полошо од тоа бе жено!
– Па… сопственикот е геј!
– ОФ ЛЕЕЛЕЕЕЕ!!!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Zena-telefon-vic.jpg?fit=219%2C230https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Zena-telefon-vic.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицЖена му се јавува на својот сопруг и му вели: – Душо имаш голем проблем. Ја удрив колата. – Оф леле!!! – Не, тоа не е големиот проблем. Ја удрив во едно Порше. – Оф леле!!! – Не, тоа не е големиот проблем. Се договоривме со сопственикот да му платам во натура. – Оф леле!!! –...Смеј се секој ден
loading...