Маж се враќа порано од службено патување. Жена му со љубовник, но го гледа дека ја паркира колата и му вели на својот љубовник:
– Брзо, стој така.
И гол го попрскува целиот со бронзен спреј и го поставила до гардероберот.
Влегува мажот нејзин.
– Што е ова?
– Па универзален секс робот. Го купив да не ми е досадно додека те нема.
Тој го погледнал под око и рекол:
– Дај да го ставиме во спалната соба, да го пробам и јас.
Се обидел, ама роботот многу го стегнал газот – ништо не биднало.
– Ех, жено бе, на тебе све фалшливи производи ти продаваат. Оди донеси од кујната еден нож да го проширам малку.
А “роботот” рекол со метален машински глас:
– Не со нож, обидете се повторно.

Зготвено од Ѓоко!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Вицпросјаци.jpg?fit=720%2C584https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Вицпросјаци.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицМаж се враќа порано од службено патување. Жена му со љубовник, но го гледа дека ја паркира колата и му вели на својот љубовник: - Брзо, стој така. И гол го попрскува целиот со бронзен спреј и го поставила до гардероберот. Влегува мажот нејзин. - Што е ова? - Па универзален секс робот. Го...Смеј се секој ден
loading...