Оваа жена скокнала од зграда која гори гушкајќи го своето осумнаесет годишно синче за да му го спаси животот на своето дете.

Можеби никогаш нема да застане на нозе, ама живи сме – изјавила мајката во болница.

Респект! Секоја Чест!

 

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Zena-Majka-Heroina.jpg?fit=620%2C350https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Zena-Majka-Heroina.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРеалОваа жена скокнала од зграда која гори гушкајќи го своето осумнаесет годишно синче за да му го спаси животот на своето дете. Можеби никогаш нема да застане на нозе, ама живи сме - изјавила мајката во болница. Респект! Секоја Чест!  Смеј се секој ден
loading...