Загубеното Куче и Наградата! (Виц)

— Ало, добар ден, прочитав дека сте загубиле куче и давате голема награда на тој што ќе го најде!
— Да, да, го најдовте ли?
— Не, сега ќе почнам да го барам, па ако може малку аванс да добијам?!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Kuce-slika.jpg?fit=480%2C360https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Kuce-slika.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицЗагубеното Куче и Наградата! (Виц) --- Ало, добар ден, прочитав дека сте загубиле куче и давате голема награда на тој што ќе го најде! --- Да, да, го најдовте ли? --- Не, сега ќе почнам да го барам, па ако може малку аванс да добијам?!Смеј се секој ден
loading...