Каде си сега Путин да дојдеш од Америка да не куртилиш …

Обработка на старата македонска песна Заплакала е …

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Македонија-Путин.jpg?fit=480%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Македонија-Путин.jpg?resize=105%2C70AleksandarМузикаМузика,Путин,РусијаКаде си сега Путин да дојдеш од Америка да не куртилиш ... Обработка на старата македонска песна Заплакала е ... https://www.youtube.com/watch?v=CEfPo9R4K7g&feature=shareСмеј се секој ден
loading...