Дај боже повеќе вакви работи да има на овој наш напатен Балкан и да се врати насмевката на лицата на сите луѓе!

Соседиве ни покажаа како се прави тоа. Кога има мака удрете ја грижата на веселба! Секоја Чест!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Балкан-кој-пее.jpg?fit=480%2C360https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Балкан-кој-пее.jpg?resize=105%2C70AleksandarСмешно видеоХуморСмешно видеоДај боже повеќе вакви работи да има на овој наш напатен Балкан и да се врати насмевката на лицата на сите луѓе! Соседиве ни покажаа како се прави тоа. Кога има мака удрете ја грижата на веселба! Секоја Чест! https://www.youtube.com/watch?v=gGXVehxy7S8Смеј се секој ден
loading...