Нешо не му бил денот а они него напрај ова, напрај она и ете ти беља некои полицајци броеа ѕвезди …

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Zatvorenik-tepa-policajci.jpg?fit=634%2C351https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Zatvorenik-tepa-policajci.jpg?resize=100%2C70AleksandarРиалРеал,ТепачкаНешо не му бил денот а они него напрај ова, напрај она и ете ти беља некои полицајци броеа ѕвезди ... https://www.youtube.com/watch?v=Qpy-iwXQGP8Смеј се секој ден
loading...