Еден обичен ден во градинка во Сибир! А кај нас облечи се промаја да не те фати!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Sibirska-Gradinka.jpg?fit=720%2C460https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Sibirska-Gradinka.jpg?resize=100%2C70AleksandarРиалРеал,РусијаЕден обичен ден во градинка во Сибир! А кај нас облечи се промаја да не те фати! https://www.youtube.com/watch?v=z5ihMP-I3l8Смеј се секој ден
loading...