Колата симпли се заледи. Како ја ослободија од мразот? Погледнете! И бај д уеј ај погодете кај се случило ова заледвање!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Zaledena-Kola.jpg?fit=480%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Zaledena-Kola.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРеалКолата симпли се заледи. Како ја ослободија од мразот? Погледнете! И бај д уеј ај погодете кај се случило ова заледвање! https://www.youtube.com/watch?v=DfLJBYwAl50Смеј се секој ден
loading...