Овој многу не се бунеше, ама жена му … !

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Plavusa-pusta-zenet-maz.jpg?fit=480%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Plavusa-pusta-zenet-maz.jpg?resize=105%2C70AleksandarСкриена камераХуморСкриена КамераОвој многу не се бунеше, ама жена му ... ! https://www.youtube.com/watch?v=IqB8ESKT1FoСмеј се секој ден
loading...