Идејата не беше моја, ама на еден мој многу интелегентен пријател. Кога бевме млади и кога знаеш почнавме да ја чуствуваме …

За оние кои оваа сцена ги заинтересира ова е инсерт од филмот на Џим Џармуш Ноќ на Земјата, еве го и трејлерот. Знаете дека на овој независен американски режисер омилен глумец му е Роберто Бенини па …

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/hqdefault-99-1.jpg?fit=480%2C360https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/hqdefault-99-1.jpg?resize=105%2C70AleksandarФилмТрејлер,ФилмИдејата не беше моја, ама на еден мој многу интелегентен пријател. Кога бевме млади и кога знаеш почнавме да ја чуствуваме ... https://www.youtube.com/watch?v=dCKxro6s7e8 За оние кои оваа сцена ги заинтересира ова е инсерт од филмот на Џим Џармуш Ноќ на Земјата, еве го и трејлерот. Знаете дека на овој независен американски...Смеј се секој ден
loading...