Урбаниот плоштад во населба Жданец е концептот на Игор Василевски за кој пишуваат нашите соседи.

Igor-Vasilevski1

Штипки, спајалици, столни лампи многу креативно и оригинално.

Igor-Vasilevski2

Браво за Игор кого граѓаните на Карпош најмногу го познаваат по неговите плоштади Делфина и Млечен.

Igor-Vasilevski3

Еве неколку линкови од написите за Игор во Балканските медиуми http://www.buro247.hr/

http://www.gradnja.rs/

 

 

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Igor-Vasilevski4.jpg?fit=1024%2C515https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Igor-Vasilevski4.jpg?resize=105%2C70AleksandarАртАртУрбаниот плоштад во населба Жданец е концептот на Игор Василевски за кој пишуваат нашите соседи. Штипки, спајалици, столни лампи многу креативно и оригинално. Браво за Игор кого граѓаните на Карпош најмногу го познаваат по неговите плоштади Делфина и Млечен. Еве неколку линкови од написите за Игор во Балканските медиуми http://www.buro247.hr/ http://www.gradnja.rs/    Смеј се секој ден
loading...