Жена влегува во аптека и бара да купи отров.
Аптекарот:
За што ви треба отровот?
Жената:
За да го отрујам мажот ми, ме изневерува.
Аптекарот:
Извинете не можам така да ви продадам отров, тоа е нелегално без разлика што направил вашиот маж.
Како одговор на тоа жената покажува фотографија од нејзиниот маж и љубовницата, на која аптекарот ја препознава својата жена.
Аптекарот, давајќи го отровот:
Извинете, не знаев дека имате рецепта.

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/аптекавиц.jpg?fit=469%2C405https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/аптекавиц.jpg?resize=105%2C70AleksandarХуморVicovi,ВицЖена влегува во аптека и бара да купи отров. Аптекарот: За што ви треба отровот? Жената: За да го отрујам мажот ми, ме изневерува. Аптекарот: Извинете не можам така да ви продадам отров, тоа е нелегално без разлика што направил вашиот маж. Како одговор на тоа жената покажува фотографија од нејзиниот маж и љубовницата, на која...Смеј се секој ден
loading...