Ах бре бабички, шо мајка барате …?

Возачот си возеше по автопатот и наеднаш бабушките се појавија и …

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Rusija-avtopat-babi.jpg?fit=480%2C360https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Rusija-avtopat-babi.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРеал,РусијаАх бре бабички, шо мајка барате ...? Возачот си возеше по автопатот и наеднаш бабушките се појавија и ... https://www.youtube.com/watch?v=YLsH9eCDh7YСмеј се секој ден
loading...