Како возачот на Автобусот му го уништи денот на пуваџијата!

 

Имаш Масерати? Се правиш фраер а? Епа што те *бам!https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/maxresdefault-59.jpg?fit=1024%2C576https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/maxresdefault-59.jpg?resize=105%2C70AleksandarАвтоМасератиКако возачот на Автобусот му го уништи денот на пуваџијата!   https://www.youtube.com/watch?v=YbP2ib_e-7YСмеј се секој ден
loading...