Добредојде во Пелистер Фернандо Силва! Најдобрите потези и голови на новото засилување на Битолчани!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Fernando-Silva-Pelister.jpg?fit=1023%2C579https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Fernando-Silva-Pelister.jpg?resize=120%2C70AleksandarСпортФудбалДобредојде во Пелистер Фернандо Силва! Најдобрите потези и голови на новото засилување на Битолчани! https://www.youtube.com/watch?v=p_OZSr5xghYСмеј се секој ден
loading...