Погледенете како овој висок облакодер реагира при исклучително јак земјотрес!

Како брод во разбрането море зградата …

Јапонска технологија и се е можно!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Земјотрес-зграда.jpg?fit=1024%2C576https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Земјотрес-зграда.jpg?resize=105%2C70AleksandarТехноТехноПогледенете како овој висок облакодер реагира при исклучително јак земјотрес! Како брод во разбрането море зградата ... Јапонска технологија и се е можно! https://www.youtube.com/watch?v=ACKMPD6MySsСмеј се секој ден
loading...