Интимна статистика (Виц)

Статистиката покажва дека кога вагината би имала заби ….60% од мажите би останале без прсти, 30% без јазик, а само 10% без к**!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Vic-statistika.jpeg?fit=540%2C374https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Vic-statistika.jpeg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицИнтимна статистика (Виц) Статистиката покажва дека кога вагината би имала заби ....60% од мажите би останале без прсти, 30% без јазик, а само 10% без к**!Смеј се секој ден
loading...