Па нормално дека е оргинал од Трст е!

Italijanska-Ficurlajka-Orginal

 

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Italijanska-Ficurlajka-Orginal.jpg?fit=480%2C345https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Italijanska-Ficurlajka-Orginal.jpg?resize=105%2C70AleksandarАвтоАвтоПа нормално дека е оргинал од Трст е!  Смеј се секој ден
loading...