Еве вака беше тоа на теренот само да ти покажам!

Шо праиш бе маму ти ибам!!!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Костакурта-удрен-фаца.jpg?fit=480%2C360https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Костакурта-удрен-фаца.jpg?resize=105%2C70AleksandarТВТВЕве вака беше тоа на теренот само да ти покажам! Шо праиш бе маму ти ибам!!! https://www.youtube.com/watch?v=d8IeF1Td_BkСмеј се секој ден
loading...