Или сакате да одите на одмор, па немате доволно пари …

слика

 

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/слика.jpg?fit=360%2C395https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/слика.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРеалИли сакате да одите на одмор, па немате доволно пари ...  Смеј се секој ден
loading...