Кај и да е, наскоро и вакви воздушни бродови ќе има! Шо велите?

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/maxresdefault-60.jpg?fit=1024%2C576https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/maxresdefault-60.jpg?resize=105%2C70AleksandarТехноАвиониКај и да е, наскоро и вакви воздушни бродови ќе има! Шо велите? https://www.youtube.com/watch?v=hX0S2SYxqSYСмеј се секој ден
loading...