Само што почна првото полувреме, шутна од центар и …!

Секоја чест!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Makedonska-treta-liga-gol.jpg?fit=480%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Makedonska-treta-liga-gol.jpg?resize=105%2C70AleksandarСпортФудбалСамо што почна првото полувреме, шутна од центар и ...! Секоја чест! https://www.youtube.com/watch?v=LEes4wtV9F8&feature=youtu.beСмеј се секој ден
loading...