Е па вака, пола се жени. Значи тие отпашѓаат. Потоа постарие од 35 години истоака отпаѓаат …

Islandski-tim

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Islandski-tim.jpg?fit=480%2C477https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Islandski-tim.jpg?resize=105%2C70AleksandarХуморХуморЕ па вака, пола се жени. Значи тие отпашѓаат. Потоа постарие од 35 години истоака отпаѓаат ...Смеј се секој ден
loading...