Во посетата во 1978 Принцот бил пресреќен бидејќи имал можност да се запознае со еден од најголемите политичари на дваесетиот век Јосип Броз Тито!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/tito-.jpg?fit=620%2C350https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/tito-.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалСФРЈ,ТитоВо посетата во 1978 Принцот бил пресреќен бидејќи имал можност да се запознае со еден од најголемите политичари на дваесетиот век Јосип Броз Тито! https://www.youtube.com/watch?v=spdH3nMprBkСмеј се секој ден
loading...