Некои велат свекор, некои … А вие шо велите?

boa

 

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/boa.jpeg?fit=692%2C455https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/boa.jpeg?resize=105%2C70AleksandarХуморХуморНекои велат свекор, некои ... А вие шо велите?  Смеј се секој ден
loading...