На Јапонски тоа му доаѓа …

Педер-Јапонски

 

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Педер-Јапонски.jpg?fit=700%2C730https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Педер-Јапонски.jpg?resize=105%2C70AleksandarХуморХуморНа Јапонски тоа му доаѓа ...  Смеј се секој ден
loading...