Да не сме цепидлаки ама со одвоодот и со струјата шо прајме?

Шега настрана извонреден концепт на група ентузијасти! Погледнете!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Kamion-kuka-transformer.jpg?fit=480%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Kamion-kuka-transformer.jpg?resize=105%2C70AleksandarТехноТехноДа не сме цепидлаки ама со одвоодот и со струјата шо прајме? Шега настрана извонреден концепт на група ентузијасти! Погледнете! https://www.youtube.com/watch?v=255CVePV1_UСмеј се секој ден
loading...