Но тогаш се случи нешто необјасниво и …

Шансата да преживее беше еден према милион арно ама …

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Kamion-covek-pagja.jpg?fit=480%2C360https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Kamion-covek-pagja.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРеалНо тогаш се случи нешто необјасниво и ... Шансата да преживее беше еден према милион арно ама ... https://www.youtube.com/watch?v=CMRwPyhhTXsСмеј се секој ден
loading...