Зинуло вам дупе за паре! Ебаве Американците, ѓоа најбогати а си го дерете народот свој! Срам и арам да ви е!

kanada-amerika-lekovi

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Kanada-Amerika-Lekovi.jpg?fit=480%2C480https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Kanada-Amerika-Lekovi.jpg?resize=100%2C70AleksandarРиалРеалЗинуло вам дупе за паре! Ебаве Американците, ѓоа најбогати а си го дерете народот свој! Срам и арам да ви е!Смеј се секој ден
loading...