Секоја чест девојче. Алал да ти е. Погледнете го ова видео и ќе видите како големите медиумски куќи манипулираат со случувањата во Сирија. Болницата била погодена од терористи а тие прикажуваат дека Русите и Асад го направиле тоа. И уште многу други работи и тоа им го плесна во седиштето на Обединетите Нации! Риспект!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Eva-Bartlet.jpg?fit=480%2C360https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Eva-Bartlet.jpg?resize=120%2C70AleksandarРиалРеалСекоја чест девојче. Алал да ти е. Погледнете го ова видео и ќе видите како големите медиумски куќи манипулираат со случувањата во Сирија. Болницата била погодена од терористи а тие прикажуваат дека Русите и Асад го направиле тоа. И уште многу други работи и тоа им го плесна во...Смеј се секој ден
loading...