Не ви се оди дома пијан. Отидете во Капсула – Хотел, отрезнете се и вратете се дома трезен. Се разбира ако сте во Јапонија инаку тешко дека на друго место ќе најдете ваков хотел. Велат и дека бил многу ефтин за нивниот стандард се рабира!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Japonija-Hotel-Kapsula.jpg?fit=300%2C168https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Japonija-Hotel-Kapsula.jpg?resize=100%2C70AleksandarТехноТехноНе ви се оди дома пијан. Отидете во Капсула - Хотел, отрезнете се и вратете се дома трезен. Се разбира ако сте во Јапонија инаку тешко дека на друго место ќе најдете ваков хотел. Велат и дека бил многу ефтин за нивниот стандард се рабира! https://www.youtube.com/watch?v=S0-oNv51j9oСмеј се секој ден
loading...