Овој недоделканиов се осмели да го гушне Кастро, после толку години изолација и толку срања што Американците им направија на народот на Куба овој насмеаниов помисли дека со една гушка ќе може се да надомести. Епа не оди тоа така друже Обама! .!

Јеботе капитализам да те је*е!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Obama-Castro.jpg?fit=1024%2C449https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Obama-Castro.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРеалОвој недоделканиов се осмели да го гушне Кастро, после толку години изолација и толку срања што Американците им направија на народот на Куба овој насмеаниов помисли дека со една гушка ќе може се да надомести. Епа не оди тоа така друже Обама! .! Јеботе капитализам да те је*е! https://www.youtube.com/watch?v=sEXOQQsFTU0Смеј се секој ден
loading...