Навивачот на Свонси се забавуваше со топката, но тогаш помина “специјалниот” и …

 

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Murinjo-Svonsi-Navivac.jpg?fit=634%2C357https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Murinjo-Svonsi-Navivac.jpg?resize=100%2C70AleksandarСпортФудбалНавивачот на Свонси се забавуваше со топката, но тогаш помина 'специјалниот' и ... https://www.youtube.com/watch?v=h9AIivBrRcQ  Смеј се секој ден
loading...