Шо ќе нарачате?

МОЛАМ! Па би сакал едно пет-шест пива ама да ми ги носиш на 5 минути.

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/0-30.jpg?fit=480%2C360https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/0-30.jpg?resize=105%2C70AleksandarСкриена камераХуморСкриена КамераШо ќе нарачате? МОЛАМ! Па би сакал едно пет-шест пива ама да ми ги носиш на 5 минути. https://www.youtube.com/watch?v=M4g7euVuvcQ&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DM4g7euVuvcQ&has_verified=1Смеј се секој ден
loading...