Како да ја наречеме оваа геометриска фигура? Ластовичка или …

kembridz-geometrisko-telo

 

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Kembridz-Geometrisko-telo.jpg?fit=480%2C478https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Kembridz-Geometrisko-telo.jpg?resize=100%2C70AleksandarХуморХуморКако да ја наречеме оваа геометриска фигура? Ластовичка или ...  Смеј се секој ден
loading...