Едно навидум мирно животинче не се плаши од змии и не само тоа туку и често ги напаѓа. Дали знаете за кое животинче се работи? Погледнтете го ова интересно видео и ќе дознаете!

Кобрата го блокираше сообраќајот но тогаш се појави ...! Видео!https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Cobra.jpg?fit=640%2C368https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Cobra.jpg?resize=105%2C70AleksandarАнималсАнималсЕдно навидум мирно животинче не се плаши од змии и не само тоа туку и често ги напаѓа. Дали знаете за кое животинче се работи? Погледнтете го ова интересно видео и ќе дознаете! http://www.dailymotion.com/video/x2tiif4_cobra-vs-mongoose_animals?start=68Смеј се секој ден
loading...