Типов со два пара бркови!!! Да не сте им во кожата на полицајците! Шо велите?

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Tepacka-Policajci.jpg?fit=480%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Tepacka-Policajci.jpg?resize=120%2C70AleksandarРиалТепачкаТипов со два пара бркови!!! Да не сте им во кожата на полицајците! Шо велите? https://www.youtube.com/watch?v=BzbaQhv0U0k&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DBzbaQhv0U0k&has_verified=1Смеј се секој ден
loading...