Најјакото бате во Турција е ова мало, нервозно човече кое кога ќе се налути прави урнебес! Тепаните не знаат дали да се смеат или да плачат!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Semsad.png?fit=600%2C425https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Semsad.png?resize=105%2C70AleksandarСмешно видеоХуморСмешно видеоНајјакото бате во Турција е ова мало, нервозно човече кое кога ќе се налути прави урнебес! Тепаните не знаат дали да се смеат или да плачат! https://www.youtube.com/watch?v=_EpQgx8aFUUСмеј се секој ден
loading...