Сите се многу јаки кога се наоѓаат во кола арно ама има ситуација кога ќе сфатат дека тоа не било баш така!

 

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Фраер-БМВ.jpg?fit=480%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Фраер-БМВ.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалТепачкаСите се многу јаки кога се наоѓаат во кола арно ама има ситуација кога ќе сфатат дека тоа не било баш така! https://www.youtube.com/watch?v=izTkzmne12M  Смеј се секој ден
loading...