kafe-vic

Кога ќе се видиме?
– Кога сакаш
– Ај утре
– Не можам
– Петок, сабота, викенд?
– Не можам
– Па кога можиш?
– Кога сакаш

Зготвено од Горан!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Kafe-Vic.jpg?fit=482%2C425https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Kafe-Vic.jpg?resize=100%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицКога ќе се видиме? - Кога сакаш - Ај утре - Не можам - Петок, сабота, викенд? - Не можам - Па кога можиш? - Кога сакаш Зготвено од Горан!Смеј се секој ден
loading...