Прв фраер на Балканот е фраерот со најакиот стокец!

Се збори по чаршијата дека женските со бројче чекале кај типчево да се провозат со …

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/101-BMW.jpg?fit=1024%2C576https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/101-BMW.jpg?resize=105%2C70AleksandarАвтоАвтоПрв фраер на Балканот е фраерот со најакиот стокец! Се збори по чаршијата дека женските со бројче чекале кај типчево да се провозат со ... https://www.youtube.com/watch?v=E8x1RXONdXoСмеј се секој ден
loading...