Јадеме а не знаеме што јадеме. АКо е вистински кашкавал на оган ќе се стопи арно ама ова вештачкиов …

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/sirenje.jpg?fit=480%2C360https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/sirenje.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРеалЈадеме а не знаеме што јадеме. АКо е вистински кашкавал на оган ќе се стопи арно ама ова вештачкиов ... https://www.youtube.com/watch?v=9M7JmQywso4Смеј се секој ден
loading...