Гратчето во кое градоначалникот е комунист и кадешто просечна плата е 1200 евра а киријата за стан или куќа само 15 евра! Звучи неверојатно! Епа вистина е. Нема полиција! Многу граѓани на Шпанија чекаат и по две години само за да станат жители на градот. Како од соништата. Секоја Чест имало и луѓе отпорни на одвратниов капитализам. Шо велите?

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Marinelada-Komuinizam.jpg?fit=480%2C360https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Marinelada-Komuinizam.jpg?resize=100%2C70AleksandarРиалТипсГратчето во кое градоначалникот е комунист и кадешто просечна плата е 1200 евра а киријата за стан или куќа само 15 евра! Звучи неверојатно! Епа вистина е. Нема полиција! Многу граѓани на Шпанија чекаат и по две години само за да станат жители на градот. Како од соништата. Секоја...Смеј се секој ден
loading...