Нема веќе гужви во сообраќај, барем за тие што користат јавен превоз! Едноставно нали многу добро, скоро одлично! Секоја Чест! Кај и да е за двеста-триста години и кај нас на Балканов!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Avtobusnasprat.jpg?fit=537%2C368https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Avtobusnasprat.jpg?resize=105%2C70AleksandarТехноТехноНема веќе гужви во сообраќај, барем за тие што користат јавен превоз! Едноставно нали многу добро, скоро одлично! Секоја Чест! Кај и да е за двеста-триста години и кај нас на Балканов! https://www.youtube.com/watch?v=I7ZpF4IUOF8Смеј се секој ден
loading...