…разбираат во коли. После ќе речат плавушите биле … Погледнете ги двете убавици шо направија при земањето на колата од сервис!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Бринета-кола.jpg?fit=751%2C534https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Бринета-кола.jpg?resize=105%2C70AleksandarСмешно видеоХуморСмешно видео...разбираат во коли. После ќе речат плавушите биле ... Погледнете ги двете убавици шо направија при земањето на колата од сервис! https://www.youtube.com/watch?v=8u72GXkYm3IСмеј се секој ден
loading...