Тито еднаш рече народ кој има ваква младина не треба да се плаши за својата иднина.

Шо велите за Русинчево?

Наследник-Путин

 

 

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Наследник-Путин.jpg?fit=403%2C604https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Наследник-Путин.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалПутин,РусијаТито еднаш рече народ кој има ваква младина не треба да се плаши за својата иднина. Шо велите за Русинчево?    Смеј се секој ден
loading...