Еве зошто велат молчењето е злато. Бидејќи со некој кој нема два грама мозок тешко дека можеш поинаку освен со молчење и игнорирање! Шо велите?

glava-kniga

 

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Glava-kniga.jpg?fit=480%2C480https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Glava-kniga.jpg?resize=100%2C70AleksandarРиалРеалЕве зошто велат молчењето е злато. Бидејќи со некој кој нема два грама мозок тешко дека можеш поинаку освен со молчење и игнорирање! Шо велите?  Смеј се секој ден
loading...