Буљашот му се лепеше на типчето кое си возеше според пропишаната брзина. Му прајше прешр, сакаше да го исплаши за да премини на другата лента арно ама …

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Буљаш-пат.jpg?fit=1024%2C576https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Буљаш-пат.jpg?resize=105%2C70AleksandarАвтоАвтоБуљашот му се лепеше на типчето кое си возеше според пропишаната брзина. Му прајше прешр, сакаше да го исплаши за да премини на другата лента арно ама ... https://www.youtube.com/watch?v=eSE3fkeHAmoСмеј се секој ден
loading...